ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ФЛУИДНА ОПРЕМА И ДАВАТЕЛИ НА УСЛУГИ

 • Globalization
  Глобализацијата
  Во моментов, производите се користат во експлоатација на полиња на нафта и гас, рафинирање и транспорт на нафта и природен гас, нуклеарна енергија, воена индустрија, хемиска индустрија, електрична енергија, производство на хартија, фармацевтски производи, храна, нова енергија, третман на вода за заштита на животната средина и други индустрии. Има воспоставено долгорочни стратешки кооперативни односи со големите претпријатија како што се PetroChina, Sinopec, CNOOC и CNNC.
 • Globalization
  Сертификат
  Од своето основање, таа се фокусираше на истражување и развој на опрема за транспорт на течности. Има положено API сертификација на Американскиот институт за нафта, CE сертификација на Европската унија и DNV сертификација на Норвешкото класифицирано друштво.
 • Globalization
  Производителот
  Депаму е високо-технолошка компанија која интегрира истражување и развој, производство и продажба. Нејзини главни производи се мерни пумпи, клипни пумпи под висок притисок (клип / дијафрагма), пневматски пумпи со дијафрагма, криопумпи, пумпи со завртки, петрохемиски пумпи и комплетен хемиски уред за дозирање, уред за земање примероци од водена пареа, опрема за суперкритична течност, опрема за третман на вода итн. .

За нас

Depamu (Hangzhou) Pumps Technology Co., Ltd. лоцирана во Qiantang New District, Кина, е високотехнолошка компанија специјализирана за истражување и развој, производство и продажба на главни производи, вклучувајќи мерни пумпи, клипни пумпи со висок притисок (клипот/дијафрагма тип), пневматски дијафрагма пумпи, криогени пумпи, прогресивни пумпи со шуплина, роторни пумпи, пакети за хемикалии за дозирање, опрема за земање примероци вода-пареа, опрема за суперкритична течност и опрема за третман на вода.

За нас

Последни вести

НАШАТА УСЛУГА

Технологијата на примена на Депаму е многу широка во светот и има корист од овие искуства. Ние се сметаме себеси за снабдувач на решенија и системи за транспорт на течности, апликации за мерење и мешање, обезбедувајќи персонализирани решенија за прилагодување, од најмалата независна единица до најголемата онлајн инсталација и обезбедувајќи консултации за инженерство на процеси за сложени процеси, со клиентите Концептот на Центарот треба да обезбеди висококвалитетни и совршени пред-продажни и постпродажни услуги и да воспостави сервисна мрежа со глобална дистрибуција.

Стапи во контакт
Оставете ја вашата порака