Produk

  • Pneumatic Diaphragm Pump

    Pompa Diafragma Pneumatik Kab

    * prinsip kerjaNyerep pulsa kanthi cepet, supaya entuk aliran lan tekanan sing lancar, sing bisa lancar 90-95% pulsa. Jinis airbag, jinis diafragma, jinis kontak gas-cair lan jinis bellow. Bahan cangkang airbag: stainless baja, baja karbon;
  • 40 plastic pump

    40 pompa plastik

    * prinsip kerjaNyerep pulsa kanthi cepet, supaya entuk aliran lan tekanan sing lancar, sing bisa lancar 90-95% pulsa. Jinis airbag, jinis diafragma, jinis kontak gas-cair lan jinis bellow. Bahan cangkang airbag: stainless baja, baja karbon;
  • Progressive Cavity Pump

    Pompa Rongga Progresif

    * Rentang parameter Kapasitas transfer: 30L / h -150 m3 / h Tekanan discharge: 0-4.8Mpa ï¼ï¼Bisa nyukupi tekanan sing luwih dhuwur miturut syaratï¼ *Aplikasi Umum ditrapake ing lapangan ing ngisor iki: panganan, minuman, nggawe anggur, kertas lan pulp, rencana daya
  • Rotor Pump

    Pompa rotor Kab

    * Aplikasi ScopeWide Aplikasi kanggo industri kimia petroleum, perawatan banyu limbah, sumber banyu ngombe, Recovery polusi lenga lepas pantai lan darurat darurat, resin, serat kimia, etc.*ParameterFlow Rate: 0.2-1500 M3/hDischarge Pressure: 0-
Ninggalake Pesen Panjenengan