Produk

  • Bearing

    bantalan

    *Fungsi: SupplierJapan NSKSwedish SKF
  • Oil seal

    Segel lenga

    *Fungsi: SupplierJapan NOK
  • Check Value

    Priksa Nilai

    * Fungsi: A katup mriksa, jinis tutup otomatis, nyadari mbukak lan nutup tutup tutup otomatis karo pasukan saka aliran media, ngindari aliran mbalikke saka media. Miturut struktur, katup mriksa bisa dipérang dadi klep mriksa angkat, swin
  • Ball Valve

    Ball Valve

    * Fungsi: Katup bal duwe bal kanthi saluran bunder minangka anggota pambuka lan tutup, sing muter karo batang tutup kanggo nyadari bukaan lan tutup tutup. Katup bal utamane duwe struktur impact, operasi sing gampang lan ndandani. Iku ap
  • Stop Valve

    Stop Valve

    * Fungsi: Anggota bukaan lan tutup tutup tutup yaiku tutup tutup jinis plug kanthi permukaan sealing horisontal utawa conical kanthi gerakan rectilinear ing sadawane garis tengah cairan. Lan nilai mandeg nduweni struktur sing prasaja, stroke kerja sing cendhak, openin
  • Diaphragm

    Diafragma

    * Fungsi: prinsip kerja: PTFE nganggo perawatan quenching rolling multi-arah, sing nambah kateguhan diafragma lan ndawakake umur layanan diaphragm; diafragma tunggal, diafragma ganda, diafragma telu, lsp.
  • Pulsation Damper

    Pulsation Damper

    * Fungsi: A damper pulsasi bisa langsung nresep pulses kanggo entuk tingkat aliran stabil lan meksa, lan bisa Gamelan 90 ~ ~ 95% pulses.Pulsation Damper Types: jinis nguyuh, jinis diaphragm, gas-Cairan jinis kontak lan bellows type.Bladder Type. Bahan casing:
  • Back Pressure Valve

    Katup Tekanan Balik

    *Fungsi: Jinis piranti sing nambah tekanan pipa. Nalika tekanan ing titik injeksi luwih murah tinimbang tekanan inlet pompa metering, katup tekanan mburi kudu dipasang ing stopkontak pompa metering kanggo nyuda transportasi kebanjiran sing disebabake b
  • Flow Calibration Pot and Methanol Injection Flow Calibration Pot

    Pot Kalibrasi Aliran lan Pot Kalibrasi Aliran Injeksi Metanol

    *Fungsi: Pot kalibrasi digunakake kanggo kalibrasi akurat aliran kerja pompa metering.Spesifikasi: 100ml, 500ml, 1000ml, 1500ml, 2000ml, 4000ml.Material Tabung Lulus: PVC lan kaca organik.
  • Safety Valve

    Safety Valve

    *Fungsi: Jinis piranti pangayoman safety marang kakehan meksa, biasane ditutup, lan mbukak kanthi otomatis nalika meksa Rising media ing peralatan utawa pipo ngluwihi nilai kasebut, Nyingkiri meksa saka media ing equi
  • Filter

    Nyaring

    * Fungsi: Dipasang ing pipa mlebu saka pompa metering, saringan digunakake kanggo filtrasi impurities lan partikel gedhe, saéngga njamin operasi normal pompa metering. Filter-filter sing umum yaiku saringan tipe-Y lan saringan basket-jinis. Bahan saka Filter tipe-Y
  • Motor

    Motor

    *Fungsi: SupplierSiemens, ABB, Nanyang, Jiamusi explosion-proof
Ninggalake Pesen Panjenengan