Sajarah

2003

Ing taun 2003, Depamu madeg.

2005

Ing taun 2005, Depamu dadi pemasok tingkat pertama Sinopec.

2007

Ing taun 2007, lengan teknologi inti Jerman dikenalake menyang mekanisme off-center.

2008

Ing taun 2008, perusahaan kasebut entuk hak ekspor kanggo operasi mandiri lan wiwit berkembang ing luar negeri.

2009

Ing taun 2008, perusahaan kasebut entuk hak ekspor kanggo operasi mandiri lan wiwit berkembang ing luar negeri.

2010

Ing 2010, cooperated karo Jerman KAMAT dhuwur-tekanan reciprocating pump teknologi kerjasama.

2011

Ing 2011, pondasi bengkel standar dilebokake.

2012

Ing 2012, entuk sertifikasi API American Petroleum Institute.

2013

Ing 2013, Depamu dianugerahi gelar "Enterprise High-tech R&D Center" ing Hangzhou.

2014

Ing 2014, melu kompilasi pompa metering petrokimia lan standar pompa reciprocating.

2015

Ing 2015, produk anyar: piranti cairan superkritis.

2016

Ing 2016, pusat riset lan pangembangan gabungan kanggo peralatan cairan cerdas diadegake kanthi kerjasama karo Universitas Zhejiang lan Universitas Teknologi Zhejiang.

2017

Ing 2017, pabrik Italia diadegaké.

2018

Ing 2018, proyek ladang minyak India paling gedhe ditandatangani; Best Fortune Group Co., Ltd. saka 500 paling dhuwur ing donya, lan Bestpac nandatangani perjanjian kerjasama strategis OEM.


Ninggalake Pesen Panjenengan