DP-Seri 2DPMFXAA Mechanical Diaphragm Metering Pump

* Prinsip KerjaMotor nyopir pasangan gear cacing, ngganti gerakan puteran motor dadi gerakan bolak-balik rod geser liwat mekanisme eksentrik, rod geser nyurung diafragma mekanik kanggo nindakake deformasi periodik, saéngga nyata.

Detail Produk

FAQ

Tag produk


* Prinsip Kerja


Motor nyopir pasangan gear cacing, ngganti gerakan rotasi motor dadi gerakan bolak-balik rod geser liwat mekanisme eksentrik, rod geser nyurung diafragma mekanik kanggo nindakake deformasi berkala, saéngga nyadari nyedhot lan discharge cairan.


* Parameter kinerja


Tingkat aliran maksimum saben sirah 3200L/jam
Tekanan discharge maksimum0,6 MPa
Temperatur pompa maksimal cairan sing diidiniPVC40PTFE80μ
rasio turndown 10:1
akurasi steady state ±2%
Angkat sirah nyedhot maksimal 4 M
Tekanan inlet maksimum 2 bar

Hubungi Depamu kanthi panyuwunan babagan suhu sing luwih dhuwur utawa angkat sirah sing luwih gedhe.


* Fitur


Fitur: Pompa metering diafragma mekanik rong silinder bisa ditrapake kanggo transfer cairan ing aliran ekstra gedhe kanthi owah-owahan tingkat aliran sing luwih lancar lan stabil kanthi pulsasi cilik liwat manifold inlet lan outlet. Kajaba iku, pipa inlet lan pipa outlet bisa digunakake kanggo ngeterake cairan sing beda-beda miturut penyesuaian aliran sing kapisah, sing ndadekake luwih fleksibel.
Pungkasan daya:
Mekanisme eksentrik sing bisa diatur njamin owah-owahan lancar lan stabil ing tingkat aliran kanthi pulsasi sithik.
Pilihan: Manual, listrik lan frekuensi variabel (frekuensi variabel daya motor wiwit saka 0.55kW) imbuhan stroke.
Range pangaturan: 0-100%, lan tingkat aliran bisa diatur ing kahanan statis lan dinamis.
Lubrication bath njamin umur layanan dawa saka bagean drive.
Pungkasan hidrolik:
Sawetara bahan lan struktur bisa dipilih kanggo sirah pompa (struktur sirah pompa diafragma siji utawa ganda).
A diaphragm PTFE mimpin mechanically tanpa piring pangayoman ing sisih dipakani ngidini transfer materi Gamelan lan operasi aman.
Priksa katup ana ing struktur sing ngresiki dhewe.
Periode pangopènan: 1,0 Mpa, 4000 h; 0,7 Mpa, 8000 h.


* Lenga Pelumas


Oli gear industri ISO VG 220, suhu sing ditrapake: -35~+100
Volume: 10 L


*Spesifikasi


 

ModelLaju Aliran (L/h)Daya MotorStroke (mm)Jumlah Kaping Stroke (r/min)
0,75KW1.5KW
Tekanan discharge (MPa)
2DPMFXAA3200/0.632000.610210

 

 

Laju Aliran Q (L/h)Bahan Kepala PompaABHH1Cara Sambungan
mmmmmmmmPipa d (Ïmm)Flange
Q3200PVC9910024829840DN32  PN1.6Mpa
304/316/316L99100268268/DN25  PN1.6Mpa
Bagean sing dibasahi bisa nggunakake 304, 316, 316L, PVC, PVDF, PP, PTFE, lsp.

 

765



  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita
    Ninggalake Pesen Panjenengan