Inner Mongolia Shenzhou Silicon Industry Co., Ltd

Inner Mongolia Shenzhou Silicon Industry Co., Ltd. minangka lembaga riset kaping wolu ing China Aerospace Science and Technology Corporation (Shanghai Aerospace Industry (Group) Co., Ltd.) lan Shanghai Aerospace Automobile Electromechanical Co., Ltd., khusus ing riset kasebut. lan pangembangan bahan silikon, polysilicon lan produk hilir. Lan dodolan minangka salah sawijining perusahaan teknologi tinggi. Perusahaan iki tergabung ing Zona Pengembangan Jinqiao, Kutha Hohhot, Wilayah Otonomi Inner Mongolia ing Mei 2007 kanthi modal kadhaptar RMB 2,2 milyar. Kanthi tujuan mbangun kapasitas produksi polysilicon 10.000 ton lan perusahaan energi anyar kelas kapisan kanthi teknologi inti lan hak properti intelektual independen, perusahaan wis entuk 1.113 mu tanah lan mbangun proyek polysilicon kanthi bertahap. Wis miwiti rong fase kanthi total investasi udakara 4,8 milyar yuan. Sawise pirang-pirang taun nyoba produksi lan transformasi teknis, rong fase proyek kasebut wis nggawe terobosan ing proses produksi sing stabil, perbaikan kualitas, konservasi energi lan nyuda konsumsi.
1571620550441850

 
 

Wektu kirim: 25-05-2020 18:55:03
Ninggalake Pesen Panjenengan