China Petrochemical Shijiazhuang Refining and Chemical Company

China Petroleum & Chemical Corporation Shijiazhuang Refining & Chemical Branch digabungake ing Shijiazhuang City, Provinsi Hebei tanggal 26 Desember 2007 sawise Sinopec Corp. nggabungake aset lan bisnis asli Shijiazhuang Refining & Chemical Co., Ltd. Perusahaan kasebut netepi prinsip kasebut. saka wong-oriented, tansah njupuk terus-terusan dandan kualitas produk, nyediakake layanan kualitas, lan nggedhekake bathi minangka prodhuksi lan manajemen dislametaké. Kanthi inovasi Manajemen, inovasi mekanisme, lan inovasi teknologi minangka faktor anjog, iku strives kanggo mbangun perusahaan menyang gedhe-ukuran petrokimia terpadu panyulingan lenga, kimia, lan serat kimia Base, perusahaan Sincerely ngarep-arep kanggo nggawe kemitraan loropaken karo domestik lan manca. perusahaan sing gegandhengan lan lembaga riset ilmiah, lan ngembangake kerjasama sing cedhak lan pembangunan umum ing bidang panyulingan, kimia, teknologi produksi serat kimia lan ijol-ijolan perdagangan.

1571624308466378

 
 

Wektu kirim: 25-05-2020 18:24:03
Ninggalake Pesen Panjenengan