PRODUSEN PERALATAN CAIR DAN PENYEDIA LAYANAN

  • Globalization
    Globalisasi
    Saiki, produk kasebut wis digunakake ing eksploitasi lapangan minyak lan gas, panyulingan lan transportasi minyak lan gas alam, tenaga nuklir, industri militer, industri kimia, tenaga listrik, pembuatan kertas, farmasi, panganan, energi anyar, perawatan banyu perlindungan lingkungan lan liya-liyane. industri. Wis nggawe hubungan kerjasama strategis jangka panjang karo perusahaan gedhe kayata PetroChina, Sinopec, CNOOC lan CNNC.
  • Globalization
    Sertifikat
    Wiwit diadegake, wis fokus ing riset lan pangembangan peralatan transportasi cairan. Wis lulus sertifikasi API saka American Petroleum Institute, sertifikasi CE saka Uni Eropa, lan sertifikasi DNV saka Norwegian Classification Society.
  • Globalization
    Produsen
    Depamu minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan. Produk utama yaiku pompa metering, pompa bolak-balik tekanan dhuwur (plunger / diafragma), pompa diafragma pneumatik, cryopumps, pompa sekrup, pompa petrokimia, lan piranti Dosing kimia lengkap, piranti sampling uap banyu, peralatan cairan superkritis, peralatan perawatan banyu, lsp. .

Babagan awake dhewe

Depamu (Hangzhou) Pumps Technology Co., Ltd. dumunung ing Distrik Anyar Qiantang, China, minangka perusahaan teknologi dhuwur khusus ing R&D, produksi lan dodolan produk utama kalebu pompa metering, pompa reciprocating tekanan dhuwur (plunger/diafragma). jinis), pompa diafragma pneumatik, pompa cryogenic, pompa rongga maju, pompa rotor, paket dosis kimia, peralatan sampling uap banyu, peralatan cairan superkritis lan peralatan perawatan banyu.

Babagan awake dhewe

Warta paling anyar

  • Inner Mongolia Shenzhou Silicon Industry Co., Ltd
    Inner Mongolia Shenzhou Silicon Industry Co., Ltd. minangka lembaga riset kaping wolu saka China Aerospace Science and Technology Corporation (Shanghai Aerospace Industry (Group) Co., Ltd.) lan Shanghai Aerospace Automobile Electromechanical Co., Ltd., specia
  • China Petrochemical Shijiazhuang Refining and Chemical Company
    China Petroleum & Chemical Corporation Shijiazhuang Refining & Chemical Branch digabungake ing Shijiazhuang City, Provinsi Hebei tanggal 26 Desember 2007 sawise Sinopec Corp. nggabungake aset lan bisnis saka Shijiazhuang Refining & Chemic asli.
  • Warmly welcome provincial and municipal leaders to visit our company
    Tanggal 20 Agustus, Mao Linsheng, mantan wakil gubernur Provinsi Zhejiang, lan Fang Jintu, wakil direktur Departemen Militer Provinsi Zhejiang, Yu Liangwu, mantan wakil direktur Departemen Personil Provinsi Zhejiang, lan Zho

LAYANAN KAMI

Teknologi aplikasi Depamu jembar banget ing saindenging jagad, lan entuk manfaat saka pengalaman kasebut. Kita nganggep awake dhewe minangka panyedhiya solusi lan sistem kanggo aplikasi transportasi cair, pangukuran lan campuran, nyedhiyakake solusi kustomisasi khusus, saka unit independen sing paling cilik nganti instalasi online paling gedhe, lan nyedhiyakake konsultasi teknik proses kanggo proses sing kompleks, karo pelanggan Konsep saka pusat kanggo nyedhiyani kualitas dhuwur lan sampurna wis dodolan lan layanan sawise-sales, lan nggawe jaringan layanan karo distribusi global.

Hubungi
Ninggalake Pesen Panjenengan